Facebookgruppen “Hvad der sker i Galten/Skovby”

Facebookgruppen “Hvad der sker i Galten/Skovby” er en gruppe, der er til for at dele oplysninger om begivenheder og generel information mellem borgere i Galten/Skovby samt omegn.

Gruppen blev oprettet 1/11 2014, men er den 26/10 2018 blevet overtaget af det nuværende team, da de tidligere administratorer ønskede at afhænde gruppen.

Da gruppen er rettet mod borgere i dette område, skal man have en vis form for tilknytning til området for at blive godkendt som medlem. Historisk tilknytning, såsom at være vokset op i området men nu flyttet andetsteds hen, betragtes også som at have tilknytning til området.

Du må gerne:

 • annoncere efter arbejde hvis du ikke søger på vegne af en virksomhed – både som arbejdstager og arbejdsgiver (f.eks. hvis du mangler en barnepige, eller hvis du søger arbejde)
 • lave opslag omkring begivenheder i lokalområdet
 • lave reklame for en lokal forening
 • lave opslag omkring fartkontrol, da det kan være med til at mindske farten, samt at politiet opfordrer folk til at dele den slags information

Du må IKKE:

 • Foretage køb og salg, herunder opslag om dette. Her henvises til gruppen “køb og salg af tøj og ting i skovby-galten” eller gruppen “køb og salg galten-skovby (uden regler)”. De kan findes ved at skrive gruppenavnet i søgefeltet.
 • lave reklame for en lokal eller anden virksomhed
 • reklamere for arrangementer for private erhvervsdrivende, med mindre der er fri og/eller offentlig adgang til arrangementet

Du SKAL:

 • respektere andre og andres holdninger
 • holde en god tone i debatten
 • opføre dig pænt

Ovenstående er til for at vi alle kan få en god oplevelse af at deltage i gruppen. Såfremt ovenstående ikke overholdes, forbeholder vi os retten til enten at lukke brugeren ned i et tidsrum, eller helt at udelukke brugeren.

Overordnet set skal alle dine opslag være relevante for lokalsamfundet (nærområdet omkring Galten/Skovby) og såfremt et opslag ikke har relevans, forbeholder vi os retten til at slette opslaget uden varsel. Er du i tvivl om dit opslag har relevans, så tøv endelig ikke med at spørge os.

En vigtig ting: Hvis du ikke har noget relevant at bidrage med i et opslag, så lad være med at kommentere. Sig PYT og spring opslaget over. Fordi det ikke har relevans for dig, kan det sagtens have relevans for en anden af vores næsten 5.000 medlemmer.

Administratorteamet tolererer ikke personangreb, uanset hvem det er rettet mod og uanset hvordan det foregår. Sådanne ting bliver lukket ned så snart det opdages, og der gøres kort proces med angriberen. Hvis det er i strid med den danske lovgivning, så er vi forpligtet til at melde det til politiet. I øvrigt henviser vi til Facebooks retningslinjer, som kan læses her: https://www.facebook.com/communitystandards/

Hvis du opdager et opslag eller en kommentar, som du mener strider mod vores retningslinjer, så bedes du anmelde det til os

Ovenstående retningslinjer kan også findes som PDF-fil på dette link.

28/10-2019

Antallet af medlemmer stiger fortsat

I skrivende stund er vi oppe på 5950 medlemmer, hvilket vil sige at vi har fået ca. 1050 nye medlemmer på et år.

22/07-2019

Antal medlemmer er støt stigende

Vi har nu rundet 5.600 medlemmer.

01/11-2018

4 års fødselsdag

Gruppen fejrer 4 års fødselsdag, og antallet af medlemmer runder 4.900.

26/10-2018

Gruppen overtages

De nuværende adminstratorer overtager gruppen, da den ønskes afhændet pga. personangreb mod administratorerne grundet en verserende debat.

01/11-2014

Gruppen oprettes

Gruppen blev dannet af de tidligere administratorer.

Administratorteamet består pt. af følgende:

Administratorer:

 • Kim Breuer Alsgaard
 • Lars Strøm Valsted
 • Anders Ringsted